Ystävänpäivän lahjaidea!

Ystävänpäivän lahjaksi tai yhteiseksi tekemiseksi!

 

Kaula-, käsi- ja korvakorut sekä avaimenperät ovat ihana askarteluidea, sillä niistä saa hyvinkin uniikkeja ja lahjan saajan näköisiä. Alla inspiraatiokuva esimerkkikoruideoista, sekä ohjeet korujen valmistukseen! Ohjeiden alla on linkit nettikauppamme tarvikkeisiin, jonka valikoima on vielä hieman suppeampi kuin kivijalkamyymälässämme. Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää.

Korvakorut
Korvakorujen teko on alla olevan kuvan koruista nopein ja yksinkertaisin tehdä – toki riippuen korvakorun mallista. Mikäli korvakoruun tulee kuvan mukaisesti vain yksi roikkuva osa, tarvitset korun tekemiseen vain korvakorukoukun, korvakorupiikin ja halutessasi välirenkaan. Haluamasi koru pujotetaan korupiikkiin, ja sen pää taivutetaan pyöröpihtien avulla korvakorukoukkuun tai välirenkaaseen. Alla linkit nettikauppamme valikoimaan:

Linkki korvakorukoukkuihin
Linkki korupihteihin
Linkki helmiin

Avaimenperä
Avaimenperästä saa tehtyä useita erilaisia malleja, ja niihin voi laittaa esimerkiksi useamman eri nauhan tai koristeen samasta renkaasta. Kaikista alimmaisimmassa kuvassa on esimerkiksi pujotettu avainrenkaaseen metalliketju, kapussipohja ja lasikapussi. Kapussipohjaan voi kiinnittää esimerkiksi tarran tai liimata jonkin kuvan, esimerkiksi ystävästä.

Kuvassa oleviin vaaleanpunaisiin avaimenperiin on pujotettu helmiä, riipus ja aakkoskirjaimia. Lisäksi avaimenrenkaan sijaan voi käyttää myös karabiinihakaa. Kuvan mukaisiin avaimenperiin tarvitset vain nauhaa, avainrenkaan ja haluamasi helmet ja koristeet. Avaimenperään saa erilaisen yksityiskohdan esimerkiksi taittamalla nauhan kaksinkerroin ja pujottamalla aina toiseen nauhaan helmen, tekemällä solmun, kuten kuvan käsikorussa on tehty. Halutessa päätetyn solmun voi piilottaa puritushelmeen tai jättää sellaisekseen, kuten AINO-korussa on tehty.

Linkki avainrenkaisiin
Linkki kapusseihin
Linkki karabiinihakoihin
Linkki riipuksiin
Linkki helmiin
Linkki puuvillanaruihin

Käsikoru
Käsikorusta voi tehdä unikkeja vaihtamalla esimerkiksi pujoitustekniikoita tai narumateriaaleja. Kuvan käsikorussa on käytetty vahattua puuvillanarua ja helmet on sidottu LOVE-korusta lähtevään kaksinkertaiseen nauhaan siten, että helmi pujoitetaan vain toiseen naruun ja jokaisen helmen jälkeen tehdään solmu. Eli LOVE-korusta lähtee kaksi eri nauhapätkää, jotka on sidottu nauhanpäähän. Nauhanpää on korunosa, jonka avulla on helppo päättää käsikoru. Kuten alla olevasssa kuvassa näkyy, nauhanpäähän laitetaan tippa liimaa, painetaan nauha nauhanpäähän ja leikataan ylimääräinen nauha pois, tämän jälkeen nauhanpää suljetaan korupihdeillä. Korun lukitukseen voi käyttää myös erilaisia korulukkoja, kuten magneettilukkoa tai papukaijalukkoa.

Linkki korulukkoihin
Linkki helmiin
Linkki puuvillanaruihin
Linkki riipuksiin
Linkki korupihteihin
Linkki liimoihin

YPpäivä

YPpäivää

YPpäiväää

YPpäivääää

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.