Ruukkuenkeli

Pienen pieni ruukkuenkeli on ihastuttava!

Enkelin mekkona on pieni saviruukku, päänä puupallo, hiuksina voi käyttää villaa, vanua tai hamppua. Minikokoista ruukkua löytyy meiltä kahta kokoa; 2cm ja 1cm korkuisena. Ruukut on ensin maalattu Folk Artin peittävällä valkoisella akryylimaalilla. Ruukun pohjan läpi on vedetty ohut hamppunaru ja tehty solmu ruukun sisälle, jottei naru mene ruukun reiästä läpi. Ruukusta tulevaan häntään on kiinnitetty pieni kulkunen, joka vilkkuu enkelin helman alta.

Askaretta Koristelu Miniruukku Iso 4872Ruukun päälle on samaan hamppunaruun kiinnitetty puupallo, josta tulee enkelille pää. Pää on kiinnitetty Tacky glue -liimalla ruukkuun. Liimakiinnitys ei ole pakollista, mutta saat kestävämmän ja paremmin paikallaan pysyvän pään kun liimaat sen ruukkuun. Puupallon jälkeen on naruun tehty solmu. Tämän jälkeen solmun ja päässä olevan reiän päälle on liimattu suikale villaa. Muista jättää naru näkyviin, jotta saat enkelin roikkumaan 🙂

Siipinä olemme käyttäneet ohutta paperilankaa pari kierrosta kahdeksikoksi kieritettynä. Siivet on liimattu selkään niin ikään Tacky gluella. Silmät on tehty ohuella Micron-kynällä. Koska kynä on vedenkestävä, sillä saa mukavan pieniä merkintöjä myös käsittelemättömään puuhun; jälki ei lähde leviämään puun syitä pitkin.

 

Img 5024 Kopio

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *