Luistinten tuunaus

Servetit ja decoupagelakka taipuvat moneen tuunaustyöhön! Löysimme muutaman euron luistimet kirpparilta ja tuunasimme ne joka tytön unelmiksi 🙂

Ensimmäiseksi ruususervetistä on irroitettu ohuin kuvakerros ja reunat revitty, jotta saumakohdat eivät näkyisi niin selvästi. Kuvat voi tehdä melko pieniksi, jotta monimuotoisen luistimen päälle ei tule servetistä ryppyjä.

Kun kuvat oli revitty, sivelimme leveällä pensselillä kosteudenkestävää Royal Coatia luistimen pintaan. Sen jälkeen taputtelimme varovasti servetin luistimen päälle kuivalla sormella keskeltä reunoille suuntautuvin liikkein. Servetit voivat mennä reunoiltaan pikkaisen päällekkäin, niin kuvasta tulee yhtenäisemmän näköinen. Luistimen pinnan annetaan seuraavaksi kuivua kunnolla, jonka jälkeen kuvat suojataan vielä päältä. Jos otat luistimet käyttöön, ne kannattaa suojata kahteen kertaan. Royal Coat on ulkokestävä mattapintainen decoupagelakka, jota meiltä löytyy kolmea eri kokoa.

Lopuksi vaihdoimme vielä luistinten nyörien tilalle sävyyn sopivan satiininauhan. Kenkäosan ja servetin reunan piiloitimme valkoisen nauhan alle.

 

20160125 165940

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *