Kynttilöiden koristelu serveteillä

Kynttilöitä voi koristella myös serveteillä. Näihin malleihin olemme käyttäneet Vintagehenkisiä Sagen Vintage -servettejä. Servetistä otetaan vain uloin ohut kuvakerros kynttilän koristeluun, kaksi ohutta valkoista kerrosta poistetaan varovasti. Kun sinulla on haluttu ohut kuva irroitettuna, voit joko repiä tai leikata sen reunat, ihan minkälaisen vaikutelman haluat.

Servetti kiinnitetään kynttilään kynttiläliimalla, joka sekoitaan huolellisesti ennen käyttöä. Kynttilän pintaan sivellään mielellään lattapäisellä pensselillä kynttiläliimaa kohtaan, johon kuvan haluat. Servetti asetatetaan varovasti liiman päälle, kevyesti keskeltä reunoille päin taputtamalla kuivalla siveltimellä tai sormin. Tämän jälkeen kynttilän annetaan kuivua. Kynttilä on valmis! Olemme vielä lisänneet ohuen helmireunuksen Liquid Pearl -kohovärillä. Kohoväriä löytyy valikoimistamme kolmea eri sarjaa. Kynttilöitä voi koristella myös pitsein ja nauhoin, mutta muistathan poistaa ne ennen polttamista!

Kynttiläliima on vahapohjainen decoupagelakka, joten kynttilän voi polttaa turvallisesti. Kynttiläliimaa valikoimissamme on kahta eri kokoa.

 

Img 2336

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *