Paras liima kautta aikojen

Väisty kuumaliima – Tacky Glue on Askarettan paras ja myydyin liima, jota voi käyttää ihan kaikkeen askarteluun. Toisin kuin kuumaliima, Tacky Glue on joustavaa ja lisäksi se kuivuu nopeasti kirkkaan väriseksi.

Esittelyssä: Aleene’s Tacky Glue

Väisty kuumaliima – Tacky Glue on Askarettan paras ja myydyin liima, jota voi käyttää ihan kaikkeen askarteluun. Toisin kuin kuumaliima, Tacky Glue on joustavaa ja lisäksi se kuivuu nopeasti kirkkaan väriseksi. Meillä sanotaankin, että Tacky Glue on kuin vanhanajan maitoliima hyvine ominaisuuksineen, mutta ilman hajua. Mutta varoituksen sana lienee paikallaan: liimaan voi jäädä koukkuun! 😉

Askaretta Tacky Glue Blogi

Tacky Glue sopii hyvin monenlaisille eri materiaaleille. Liimatessa kortteja tai ohuitakin papereita ei tarvitse huolehtia kupruista eikä rypyistä. Liimaa tarvitsee korttiaskarteluun vain ohuen ohuen viivan! Liima sopii myös erinomaisesti magneettien liimaamiseen, sillä erinomaisen joustavuuden ansiosta liimaus ei irtoa pudotessa (esimerkiksi jääkaapinovesta). Monipuolisuudesta kertoo myös, että Tacky Gluella liität kaikkein helpoiten myös kankaan kukkaronkehykseen. Liima joustaa käytössä, joten kangas ei irtoa metallikehyksistä. Vesipesua Tacky gluelle ei kuitenkaan suositella. Kovaan liimaamiseen meillä on tarjolla muita Aleene’s sarjan -liimoja, kuten erittäin vahva pesunkestävä Super Fabric kangasliima ja esim. koruliimaksikin sopiva Jewerly&Metal glue.

Valikoimissamme on eri kokoisia ja hieman eri tarkoituksiin sopivia Tacky Glue -tuotteita. Tutustu tähän ihanuuteen nyt verkkokaupassamme, etkä enää palaa entisiin askarteluliimoihin.