Heijastavat avaimenperät

Omaperäisyyttä heijastimiin!

Syksy saapuu ja on tärkeää näkyä pimenevissä illoissa! Heijastimista saa omannäköisiä pienellä vaivalla esimerkiksi tekemällä niistä avaimenperän, jonka voi ripustaa laukkuun tai reppuun.

Alla olevassa kuvassa kolme esimerkkiä siitä miten monipuolisesti heijastintuotteitamme voi käyttää. Kuvassa vasemmalla on heijastinnauhasta valmistettu avaimenperä, keskimmäisenä on silitettävästä heijastinkankaasta valmistettu avaimenperä, ja oikealla sudenkorentokorussa on käytetty leveää heijastinnauhaa siipinä. Lisäksi koruissa on käytetty heijastinhelmiämme, jotka antavat koruille heijastavan efektin. Tarvikkeet avainrenkaisiin, nauhoihin ja muuhun somistukseen löytyvät tietenkin myös meiltä! Neuvomme myös mielellämme myymälässä avaimenperien valmistuksessa, sekä valmiita malleja voi tulla tarkastelemaan paikan päälle!

Ohjeet ja tarvikkeet avaimenperiin:

Heijastinnauha-avaimenperä: Tarvitset valmistukseen heijastinnauhaa, valitsemiasi helmiä, avaimenperän, sekä valitsemasi väliosatarvikkeet. Ohjeet ovat yksinkertaiset, sillä osat pujotetaan ja kiinnitetään toisiinsa haluamassasi järjestyksessä. Heijastinnauhasta valmistetaan tupsu/tasseli, joka kiinnitetään nauhanpäähän koruliimalla.

Tähtiheijastinavaimenperä: Tarvitset valmistukseen silitettävää heijastinkangasta, avaimenperän, palan huopaa, vahattua puuvillanarua, valitsemiasi helmiä ja koristeita. Aloita leikkaamalla huovasta haluamasi kaltainen kuvio ja silittämällä heijastinkangas kiinni huopaan. Huopapala on tässä kiinnitetty osaksi korua siten, että kaksi huopapalaa liimataan yhteen ja naru jää niiden väliin. Valikoimastamme löytyy esim. Tacky Glue -liimaa, jolla huopapalaset pysyvät taatusti kiinni toisissaan. Kuvan esimerkissä helmet on pujotettu puuvillanaruun siten, että jokaisen helmen välissä on perinteinen solmu.

Sudenkorentoheijastin: Tarvitset valmistukseen leveää heijastinnauhaa, helmiä sekä valintasi mukaan joko avaimenperätarvikkeet tai kuvan mukaiset korvakorutarvikkeet. Pujota helmet korupiikkiin ja taivuta hieman kaarelle. Heijastinnauhasta on leikattu siipien muotoiset palat, ja korussa ne pysyvät muodossaan, jolloin siivistä tulee kolmiulotteiset. Korun voi viimeistellä korvakorutavikkeilla tai avaimenperällä.

Heijastin1

Heijastin3

Heijastin4

Heijastin2

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.