Bujoilu

Bujo-kalenteri, Bullet Journal, itsetehty kalenteri, muistivihko… Bujosta on moneksi! Bujoilu on suosittu tapa luoda oman näköinen kalenteri. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tyhjä vihko täytetään täysin oman mielen mukaan. Bujo-vihkoissa on pieniä harmaita pisteitä, jotka auttavat esimerkiksi viivojen piirtämisessä. Bujon koristelu on täysin mielikuvituksesi varassa. Leikkaa, teippaa, liimaa ja piirrä! Tarroja, leimasimia ja teippejä!

Nettikaupastamme löytyviä bujoiluun sopivia tarvikkeita suorilla linkeillä:

Bujo-kalenterit sisältävät tavallisesti vuosi-, kuukausi- ja viikkonäkymät. Kuukausinäkymän yhteydessä on usein tracker-aukeama, jonka avulla voi tarkastella esimerkiksi unen kestoa tai liikuntamääriä. Tracker-sivu siis koostuu niistä asioista, joista haluaa pysyä ajan tasalla. Tässäkin on runsaasti eri vaihtoehtoja, sillä voit “trackata” mitä vain!  Kuvan unitrackerilla seurataan nukuttujen tuntien määrää.

Viikkoaukeamilla luovuus pääsee valloilleen! Sivuille voi lisätä viikonpäivien lisäksi to do- tehtävälistoja, viikkotrackereita, mini kuukausinäkymiä… Oikean puoleisessa kuvassa aukeaman omenat toimivat mood trackerina, jonka voi päivittäin värittää mielen mukaan. 

Inspiraatiota ja luovia ratkaisuja löytyy paljon esim. Pinterestistä!

Poista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poista2